Update: 23-08-05

Nieuws > Releases > Realm of Fantasy

The Realm of Fantasy

Website


Atta Ants uitbreiding 2 Auteur: Richard de Rijk 

release: okt 2005

Deze uitbreiding voor het legspel Atta Ants bevat 2 nieuwe speelstukken, 6 nieuwe tegels, 10 counters en een regelboekje. Deze set introduceert bomen (die met hun blaadjes een nieuwe manier bieden om het spel te winnen) en gouden kevers (die het mierennest kunnen aanvallen).

AAARGH! Auteur: Richard de Rijk 

release: okt 2005

Bij dit luchtige kaartspel begint iedere speler met 7 kaarten en probeer je als eerste jouw hand leeg te spelen. De grap: aan het begin zijn er geen regels die bepalen welke kaart je op welke andere kaart mag spelen. De regels worden gaandeweg door de spelers zelf gemaakt. Er komen steeds meer regels bij, het wordt dus steeds moeilijker om deze te onthouden, waardoor fouten op de loer liggen. Frustratie is troef, vandaar de naam.

Black Molly Auteur: Richard de Rijk 

release: najaar 2004

Een tactisch spel voor 2-4 spelers. Iedere speler heeft een kleine school vissen, die in een aquarium rondzwemmen. In het aquarium vind je ook twee zwarte roofvissen, de Black Molly's. Je probeert jouw visjes zo lang mogelijk in leven te houden. Aan het begin wordt een speelveld van 6 x 4 tegels neergelegd. Iedere speler start met vier vissen op de startvelden. De twee zwarte vissen worden op hun startvelden geplaatst. In jouw beurt mag je een of meer van zijn vissen horizontaal of verticaal verplaatsen of passen. Tegels met zwarte vissen, anemonen of een geactiveerd apparaat zijn verboden. Er zijn vier apparaten. Een worp met een D4 bepaalt elke ronde welk apparaat wordt geactiveerd of gedeactiveerd. Een worp van 1 activeert een stroming, die vissen volgens een bepaald patroon naar een aangrenzende tegel verplaatst. Aan het einde van een ronde mag de startspeler de zwarte vissen verplaatsen. Zij zwemmen via de kortste route naar de tegel met de minste vissen. Vissen op een tegel met zwarte vissen of een geactiveerd apparaat verdwijnen uit het spel. De speler die als laatste nog levende vissen bezit, is de winnaar.

Atta Ants uitbreiding Auteur: Richard de Rijk 

release: najaar 2004

Deze uitbreiding voor het legspel Atta Ants bevat 5 nieuwe speelstukken, 6 nieuwe tegels en een regelboekje.

Atta Ants Auteur: Richard de Rijk 

release: najaar 2003

Atta Ants is een toegankelijk tactisch legspel voor 2-4 spelers. Rond een mierennest wordt een speelveld van losse tegels opgebouwd. Sommige tegels activeren de komst van een hongerige spin. De miertjes gaan op pad en proberen bladeren te verzamelen. Als een mier met een blad het nest bereikt, krijg je er een nieuwe mier bij. Het is bedoeling om als eerste zes mieren in het spel te krijgen. Omdat de ontmoeting met een spin tot het voortijdig einde van een miertje leidt, is dit gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het spel bevat namelijk een flinke hoeveelheid spinnentegels.


Nieuws > Releases > Realm of Fantasy


Top