Update: 09-12-07

Nieuws > Releases > Tactic

Tactic

Website


Koppen Snellen

 

release: 2007

Een bordspel voor 2-4 spelers. Beschrijving van de uitgever: houd je hoofd erbij! Bij iedere ronde moet één speler de plaats van twee koppen verwisselen, terwijl de anderen even niet kijken. Daarna mogen de andere spelers proberen de verwisselde koppen aan te wijzen. De speler met het beste geheugen wint uiteindelijk dit opwindende spel. Een erg leuk gezelschapsspel voor jong en oud !

Blikvangers

 

release: 2007

Een bordspel voor twee spelers. Beschrijving van de uitgever: houdt je geheugen het langer dan 30 seconden vol ? Een uitdagend gezelschapsspel met concentratie, geheugen en geluk. Onthoud wat op het plaatje staat, en beantwoord de vragen die het andere team daarover stelt. Probeer twee gelijke kaartjes op het speelbord te vinden of speel balletje-balletje met de bekertjes op het midden van het speelbord. Voor elke goed uitgevoerde opdracht krijgt je team een punt. Doel van het spel is om als eerste team tien punten te scoren. Aan het eind moet het winnende team dan nog 3 vragen goed beantwoorden om de finale te winnen. Een geweldig gezelschapsspel!

Drop It

 

release: 2007

Een spel voor 2-4 spelers. Beschrijving van de uitgever: het vliegensvlugge kleurherkenningsspel ! Speel zo snel mogelijk al je chips weg! Gooi beide dobbelstenen en zoek snel het passende insect op de juiste kleur. De snelste speler mag de juiste combinatie met zijn chip afdekken. Als je niet snel genoeg bent is een andere speler je voor. De speler die het eerst al zijn chips heeft uitgespeeld is winnaar. Met dit spel kunnen twee versies van memo worden gespeeld!

Crystal Code 

 

release: 2006

Een bordspel voor 2-4 spelers. Beschrijving van de uitgever: ontknoop met verstand en geluk de geheimen uit het verleden. Breek de code door zo snel mogelijk de pentagons met de juiste symbolen aaneen te rijgen. Je wint de meeste kristallen door de tijdklok en je medespelers de baas te blijven. En die kristallen heb je nodig om de geheimzinnige machine uit de Renaissance te voorzien van de nodige energie. Hoe groot wil je je machine maken? Lukt dat binnen de tijd, en heb je genoeg kristallen? Er is maar een manier om daar achter te komen!

Speedybag

 

release: 2006

Een bordspel voor 2-4 spelers. Beschrijving van de uitgever: een gezellig spel met snelheid en actie! Als een kaart wordt gedraaid zoekt elke speler snel in zijn linnen zakje naar het voorwerp dat op de kaart staat, maar pas op dat je niet kijkt. Alleen voelen met je vingers is toegestaan. De eerste die het juiste voorwerp binnen de tijd van de zandloper heeft gevonden krijgt de kaart. En dan begint het spel opnieuw. Aan het eind van het spel worden de kaarten geteld en degene met de meeste kaarten is winnaar.

DVD Schaak

 

release: 2006

Een bordspel voor 2 spelers. Beschrijving van de uitgever: met de interactieve DVD leer je gemakkelijk de eerste beginselen van het Schaakspel . De DVD bevat stap-voor-stap instructies voor beginners en strategische en tactische tips voor wat meer gevorderde spelers. De DVD is een uitstekend hulpmiddel om je win-kansen te vergroten.

DVD Backgammon

 

release: 2006

Een bordspel voor 2 spelers. Beschrijving van de uitgever: met de interactieve DVD leer je gemakkelijk de eerste beginselen van het Backgammon. De DVD bevat stap-voor-stap instructies voor beginners en strategische en tactische tips voor wat meer gevorderde spelers. De DVD is een uitstekend hulpmiddel om je win-kansen te vergroten.

Sudoku DVD boardgame

 

release: 2005

Een puzzelspel voor 1-4 spelers. Beschrijving van de uitgever: los de door de DVD gepresenteerde sudoku-puzzels op. Ontdek de juiste plaatsen voor de symbolen en zet deze op het speelbord. Er kan het eenvoudige spel tegen de klok gespeeld worden, of het geavanceerde logica-spel waarbij een keuze uit drie moeilijkheidsgraden. De DVD bevat de spelregels voor beide spelvarianten, timers voor vier spelers, sudoku-puzzels, oplossingen en een tutor. Inhoud: Dubbelzijdig speelbord, 81 dubbelzijdige speelschijven, 8 tijd markeringen, DVD, regels en handleiding.

Impact

 

release: 2005

Een bordspel voor 2 spelers. Beschrijving van de uitgever: Impact is een hevige strijd tussen de Raptor dinosaurussen en de Star Alliance troepen in de eerste oorlog om de macht op aarde. De spelers verzetten om de beurt hun soldaten en vuren hun wapens af- welke echte kogels afschieten! Ze kunnen met hun soldaten een vijand gevangen nemen of door beschieting een tegenstander permanent uit het spel verwijderen. De speler die als eerste alle soldaten van de tegenstander of zijn wapens kan overmeesteren is winnaar van het spel. Het spel is afwisselend, omdat op verschillende moeilijkheidsgraad gespeeld kan worden. Een totaal nieuwe categorie van action playing, dit spel is een echte must-have voor jongens van elke leeftijd.

Touché

 

release: 2004

Een bordspel voor 2-6 spelers. De spelers proberen met hun piramides verschillende figuurcombinaties op het speelbord te vormen. Jouw speelkaarten bepalen waar je een piramide mag plaatsen. Als een bepaalde combinatie gevormd is, roep je “Touché”. Je speelt door tot het vooraf afgesproken aantal combinaties is bereikt. De speler met de meeste combinaties wint het spel. Deze variant op Sequence werd in de jaren negentig nog uitgegeven door Jumbo.

Kletschjjj

 

release: 2004

Een reactiespel voor 2-4 spelers. Luister goed naar de geluiden van de soundmachine en probeer de twee bijpassende afbeeldingen te slaan met beide zijden van de mepper. Zuignapjes zorgen er voor dat de kaarten aan de mepper blijven plakken. Je moet sneller reageren dan de andere spelers, want iedereen probeert passende kaarten te meppen voordat de soundmachine een ander geluid laat horen. De speler die de meeste paren verzamelt, is de winnaar.

Wapi

Auteur: Knizia

release: 2003

Een bordspel voor 2-5 spelers. Je moet zilverfiches uit een zak pakken en op het speelbord leggen. De waarde van de plaatsen op het spelbord verandert bij elk fiche dat geplaatst wordt. De spelers claimen een zilvervoorraad door deze met één van hun totempalen te markeren. Elke speler heeft een beperkt aantal totempalen, het is dus zaak om op een slimme manier met de totems om te gaan! De speler die aan het einde van het spel de grootste zilverschat controleert, is winnaar van het spel.

Squint

Auteur: Boss

release: 2003

Een party game voor 3-8 spelers. Op een opdrachtkaartje is een voorwerp afgebeeld. Dit probeer je na te maken met losse kaartjes waarop allerlei symbolen zijn afgebeeld. Als een medespeler jouw kunstwerkje herkent voordat de zandloper leeg is, verdienen jullie allebei punten.

Trivia Game

Auteur: 

release: 2003

Een Triviantkloon voor 2-6 spelers. Dit spel bevat 400 kaarten met 2400 vragen (en antwoorden) over Nederland, in de categorieën geschiedenis, sport, cultuur, natuur, geografie en algemene onderwerpen.

He & She

Auteur: 

release: 2003

Een party game voor twee of meer spelers. Dit spel voor volwassenen bevat vragen over zaken als liefde, geld, werk en erotiek.

Appels & Peren

Auteur: Kirby

release: 2003

Een party game voor 4-10 spelers. Neem één van je kaarten, waarvan je denkt dat deze het best past bij de kaart van de spelleider. Als de spelleider jouw kaart kiest, win je de ronde. Iedereen is om de beurt spelleider. In elke ronde verschijnen de meest vreemde vergelijkingen van mensen, plaatsen, dingen en gebeurtenissen.


Nieuws > Releases > Tactic


Top