Update: 17-01-07

Nieuws > Releases > Symbiose Games

Symbiose Games

Website


Frontline Auteurs: Van Oostrum & Vermeer 

release: 2007

Een bordspel voor twee spelers. Beschrijving van de uitgever: het speelt zich af ten tijde van WO II. Vijf soldaten hebben een speciale opdracht gekregen om het gebied rondom een nieuw ontdekt vijandelijk kamp te verkennen en stuiten daarbij op een kleine groep vijandige soldaten. Bevoorraad je mannen met steek- en vuurwapens zowel als projectielen, explosieven en gereedschappen en stuur ze op pad. Gebruik de omgeving en het landschap op het dynamische speelbord om de tegenstander in een hinderlaag te lokken, of ga over tot een frontale aanval.

LSD Auteurs: Van Oostrum & Vermeer 

release: feb 2006

Laat je niet misleiden door het kleine formaat (10,5 x 4 x 4 cm), LSD (Linearity, Simplicity, Duality) is een volwaardig abstract aanlegspel voor 2 of 4 spelers, dat je niet door geluk zal winnen! Met slechts een open voorraad van 20 tegels per speler probeer je als eerste een rij in de eigen kleur op tafel te krijgen. Paden blokkeren, stenen slaan, en mogelijkheden van de tegenstanders beperken liggen constant binnen bereik. Speel met 4 spelers om de meest vreemde teamplay ooit te ervaren. De complexiteit en mogelijkheden van dit makkelijk te leren spel zullen je zeker verrassen! (Tekst: Symbiose Games).

Transport Auteurs: Van Oostrum & Vermeer 

release: feb 2006

Een tactisch bordspel voor 2 tot 4 spelers. Het speelt zich af in een warenhuis, waar de spelers proberen een belangrijke zending compleet te krijgen. Het probleem is, dat alle spelers dezelfde lopende band moeten gebruiken! Door aan de band te sleutelen, nieuwe stukken te bouwen of eigenhandig met de heftruck de pallets te verplaatsen, probeer je jouw pallets op de meest gunstige plek aan de band te krijgen en de zending binnen te halen. Leuk voor spelers die elkaar graag dwars zitten! (Tekst: Symbiose Games).

War Stories Auteurs: Van Oostrum & Vermeer 

release: 2005

Een bordspel voor twee spelers, waarbij geheugen en tactisch inzicht beiden een rol spelen. Door tactische verplaatsing van de legers en door te onthouden waar nieuwe legers het speelveld kunnen betreden, proberen de spelers de vijandelijke krijgsheer te verslaan.


Nieuws > Releases > Symbiose Games


Top