Update: 18-11-11

Nieuws > Releases > Rocks Games

Rocks Games

Website


Upon a Salty Ocean Auteur: Pranzo

release: nov 2011

Een bordspel voor 2-4 spelers. Rouen is de belangrijkste Franse haven in het begin van de 16e eeuw. De welvaart van de stad is gebaseerd op de handel in gezouten vis. Het zout wordt geladen op schepen en gebruikt om haring en kabeljauw uit de Atlantische oceaan te conserveren. Elke week vertrekken schepen met vaten zout uit Rouen naar de oceaan. Bij terugkeer vindt een levendige handel op de markt plaats. De spelers zijn kooplieden op zoek naar welvaart. Zij investeren in hun vloten en leveren verder een bijdrage aan de ontwikkeling van de stad. Wie is de rijkste koopman op het moment dat de Franse koning de stad bezoekt?
Famiglia Auteur: Friese

release: 2011

Een kaartspel voor twee spelers. Iedere speler heeft een setje maffiakaarten met waardes van 0-4 en met speciale vaardigheden. Er liggen ook open kaartjes op tafel. Het is de bedoeling om jouw familie gaandeweg te versterken. Dit doe je door betere kaarten te pakken: speel bijv. twee nulkaarten, leg er één af en pak een openliggende '1' in deze kleur. Zo wordt jouw verzameling gaandeweg steeds waardevoller. Deze simpele basis wordt interessanter door de speciale acties. Met een gele krachtpatser, kun je de waarde van een gewenste kaart tijdelijk verlagen. Met de handige groene donder kun je van kleur en waarde veranderen. Met de blauwe boekhouder kun je ongewenste kaarten afleggen en afgelegde kaarten hergebruiken. De rode familie kent geen trucjes, maar levert wel veel punten op. Een erg leuk tussendoortje voor twee spelers.
Neuroshima Hex! Duel Auteur: Oracz

release: 2011

Deze uitbreiding van het bordspel Neuroshima Hex! introduceert twee nieuwe legers en bevat tevens een nieuw speelbord. Deze set is ook zelfstandig speelbaar met twee spelers.
Neuroshima Hex! Auteur: Oracz

release: dec 2010

Een bordspel voor 2-4 spelers. Beschrijving van de uitgever: Neuroshima Hex! is een tactisch bordspel met een uniek spelmechanisme. In het jaar 2050, in een post- apocalyptisch tijdperk, is er een hevige strijd losgebarsten tussen verschillende legers. Het laatste leger van de mensheid (Outpost) heeft nimmer de hoop opgegeven en bestrijdt de geavanceerde en meedogenloze machines (Moloch) waar het kan. De hordes mutanten (Borgo) en anarchistische bendes van gedeserteerde soldaten (Hegemony) zorgen voor angst in de verwoeste steden. Welk leger de speler ook kiest, het doel is de legerbasis van de tegenstander zo veel mogelijk schade toe te brengen en je eigen basis zo goed mogelijk te beschermen. Elk leger kent zijn eigen krachten en speciale eigenschappen en men moet dus verschillende tactieken hanteren, waardoor je in elk spel voor nieuwe uitdagingen komt te staan.

Nieuws > Releases > Rocks Games


Top