Update: 05-04-09

Nieuws > Releases > F&F Games

F&F Games

Website


Mirror Me Auteurs: Harmsen & Bekkers  

release: voorjaar 2009

Een sfeervol gezelschapsspel voor 4-6 spelers. Beschrijving van de uitgever: op welke eigenschappen ben je trots? Waar schaam je je voor? Hoe zien anderen jou? Is jouw beeld van jezelf eigenlijk wel terecht? Vragen die veel mensen zich bewust of onbewust wel eens stellen. Vragen, die je niet iedereen zomaar voorlegt. Je bespreekt ze met vrienden, maar eerlijk gezegd… vaak komt het er ook met hen niet van. Het gezelschapsspel Mirror Me biedt een ongedwongen en speelse manier om met verschillende mensen om je heen in gesprek te zijn over hoe jij hen ziet en zij jou.

Bij vragen als “Wie gaat het best gekleed?” of “Van wie droom je wel eens?” zul je merken soms te hopen dat je vrienden jou in gedachten hebben. Bij andere vragen denk je juist dat ze zeker niet op jou van toepassing zijn. Als alle spelers vertrouwelijk op iemand hebben gestemd, speel je open kaart over hoe je denkt dat jij uit de stemming zult komen. Hoe groot is je verbazing als je vrienden jou niet het best gekleed vinden, noch van je dromen! Bij een andere vraag kan weer blijken dat ze je wel degelijk creatief of intrigerend vinden. Zo leer je nog eens iets over jezelf!

In Mirror Me gaat het er dus niet om hoe jij echt bent, maar om het beeld dat in de groep van jou bestaat. Hoe je uit de stemming komt, hangt af van met wie je speelt, maar altijd raak je spelenderwijs in gesprek met elkaar en ontstaat er een sfeer waarin je meer en meer van jezelf durft te laten zien.

Op de website van de uitgever kun je dit spel online spelen.


Nieuws > Releases > F&F Games


Top