Update: 26-04-11

Nieuws > Releases > Drie MagiŽrs Spellen

Drie MagiŽrs Spellen

Website


Spokentrap Kaartspel Auteur: Zeimet

release: april 2011

Een geheugenspel voor 2-4 spelers. Beschrijving van de uitgever: Draai de bovenste kaart van de gedekte stapel om en leg deze open op de aflegstapel. Daarna voer je de bijbehorende actie uit. Er zijn 4 verschillende soorten kaarten. Bij elke soort hoort een speciale actie: raden waar een bepaalde kaart ligt of welke kaart ergens ligt, 2 kaarten van plek wisselen en 1 kaart verschuiven. Heb je iets goed geraden, dan krijg je de betreffende kaart. Wie aan het einde van het spel de meeste kaarten voor zich heeft, is de winnaar.
Tarantula Tango Auteur: Zeimet

release: april 2011

Een reactiespel voor 2-5 spelers. Beschrijving van de uitgever: draai de bovenste kaart van je stapel om en leg deze aan ťťn van de zijden van de tarantulategel. Daarna is met de klok mee de volgende speler aan de beurt. Hij moet afhankelijk van de zojuist gespeelde kaart binnen 2 seconden een opdracht uitvoeren. Vervolgens moet hij de bovenste kaart van zijn stapel spelen. Zo wordt doorgespeeld totdat het spel is afgelopen. De opdrachten bestaan uit het nabootsen van dierengeluiden, geen geluid maken, een kaart aan de juiste zijde van de tarantulategel leggen of met de vlakke hand op tafel slaan. Wie als eerste geen kaarten meer in zijn hand heeft, is de winnaar.
Kakkerlakkenpoker Auteur: Zeimet

release: juni 2010

Een reactiespel voor 2-6 spelers. Beschrijving van de uitgever: een speler probeert je zoveel mogelijk spinnen, wandluizen en ander ongedierte in je maag te splitsen. Maar, bluft hij? Of geef ik de engerd door en bluf zelf? Wie als eerste vier gelijke engerds heeft, verliest. Een spel voor iedereen die zijn gezicht goed in de plooi kan houden! Wie aan de beurt is, schuift een van zijn kaarten naar een andere speler en vertelt hem welke kaart dat is. De ontvanger kan nu kiezen of hij dat gelooft of niet. Wie ongelijk heeft, moet de kaart houden. De ontvanger mag de kaart echter ook doorgeven en op zijn beurt bluffen. De speler die als eerste vier gelijke kaarten heeft, verliest. De andere spelers winnen!

Kakkerlakkensoep Auteur: Zeimet

release: juni 2010

Een kaartspel voor 2-6 spelers. Beschrijving van de uitgever: een variant op het chaotische concentratiespel Kakkerlakkensalade. De spelers moeten nu niet alleen de kaarten goed benoemen, maar ook op het juiste moment slurpen! In dit hilarische spel voor het hele gezin is het zaak om goed in de gaten te houden welke kaart als laatste gelegd is, welke kaart als laatste gezegd is en bij welke kaarten geslurpt moet worden. Kakkerlakkensoep is een zelfstandig spel, maar ook uitstekend met Kakkerlakkensalade te combineren.

Kakkerlakkensalade Auteur: Zeimet

release: juni 2010

Een kaartspel voor 2-6 spelers. Beschrijving van de uitgever: de spelers stellen zo snel mogelijk een salade samen waarbij ze gespeelde groentekaarten op de juiste manier moeten benoemen. Omdat een groente niet twee keer na elkaar gezegd mag worden, ontstaat er al gauw verwarring. Is een tomaat een paprika of toch gewoon een tomaat? Elke aarzeling of elk verkeerd geluid is fataal. Blijf geconcentreerd, want versproken is versproken! In dit hilarische spel voor het hele gezin is het zaak om goed in de gaten te houden welke kaart als laatste gelegd is, welke kaart als laatste gezegd is en welke kaarten taboe zijn. De spelregels zijn supereenvoudig, waardoor iedereen mee kan doen. Kakkerlakkensalade is uitstekend te combineren met Kakkerlakkensoep!

Varkenspesten Auteur: Kohn

release: juni 2010

Een kaartspel voor 2-6 spelers. Beschrijving van de uitgever: probeer als eerste je kaarten kwijt te raken, maar dat is nog niet zo eenvoudig. Rekenen, bluffen, een beetje geluk, alles wordt van je gevraagd, Ondertussen maken everzwijnen en mesthopen je het leven zuur. Wie heet aan het einde de minste minpunten? De spelers moeten steeds gelijke varkenskaarten afleggen of twee kaarten spelen die samen met de kaart op tafel een rekensom vormen. Actiekaarten zorgen voor leven in de brouwerij. Zo kunnen de spelers elkaar strafpunten in de vorm van mesthopen aansmeren of extra kaarten laten trekken door het spelen van everzwijnen. Wie is als eerste zijn kaarten kwijt?


Nieuws > Releases > Drie MagiŽrs Spellen


Top