Update: 31-12-08

Nieuws > Releases > Adlung

Adlung

Website


Wissen & Artefakte Auteur: Schwinghammer

release: okt 2008

Een uitbreiding van het kaartspel Zauberschwert & Drachenei. In een smidse kunnen de spelers hun artefacten opwaarderen, in de bibliotheek zoeken ze de kennis voor hun toverspreuken.

Voll verladen Auteur: Stark

release: okt 2008

Een kaartspel voor 2-4 spelers. De spelers moeten een vrachtwagen in de juiste volgorde met goederen beladen

Mehr oder weniger Auteur: Adlung

release: okt 2008

Een reactiespel voor 2-8 spelers. Het is de bedoeling om snel objecten en kleuren te tellen en de juiste getalkaart te pakken.

Palastgeflüster Auteur: Rieneck

release: okt 2007

Een kaartspel voor 3-5 spelers. Een stapel kaarten wordt gevuld met allerlei middeleeuwse types. Iedere speler krijgt een hand met 6 personenkaarten. Deze kaarten speel je één voor één uit, waarbij het de bedoeling is om een groep met verschillende personen te vormen. De meeste personenkaarten hebben speciale eigenschappen, waarmee je jouw hand of uitgespeelde kaarten kunt manipuleren. Deze eigenschappen moet je goed gebruiken, want anders wordt de diversiteit in jouw groep een probleem. Met een diverse groep verdien je namelijk punten.

Bello Auteur: Knizia

release: okt 2007

Een kaartspel voor 2-8 spelers. In dit kinderspel moeten de spelers afbeeldingen van honden herkennen. Om het lastig te maken, lijken de honden sterk op elkaar.

Teamwork Auteur: Andersch

release: okt 2007

Teamwork Mathematik en Teamwork Feste & Feiern zijn uitbreidingen voor het woordspel Teamwork.

Manimals Auteur: Naegele

release: okt 2007

Manimals Dinos 1 en Manimals Europa 1 zijn twee nieuwe varianten op dit kaartspel voor kinderen. Dit is een educatief spel, waarmee jonge kinderen iets over de afgebeelde dieren kunnen leren.

Im Bann der Pyramide Auteur: Kramer

release: okt 2006

Dit kaartspel voor 2-5 spelers is een bewerkte heruitgave van Der Schatz des Pharaos. De spelers kruipen in de huid van een groep archeologen en zoeken in een pas ontdekte piramide naar de koningskamer met de schat. De piramide is een rij genummerde kaarten met de koningskamer aan het einde. Als jij kaarten met de juiste waarde en het juiste symbool speelt, mag jouw onderzoeker een stapje verder. Het juiste symbool wordt bepaald door de huidige positie van het depotkaartje, die tijdens het spel overigens regelmatig verandert. Als je exact de juiste waarde speelt, krijg je zelfs een extra beurt. Het spel bevat ook nog een paar speciale kaarten, waarmee je medespelers kunt plagen, jezelf kunt beschermen of het depotkaartje kunt draaien. Om de koningskamer te betreden, moet je ook de exacte waarde spelen. Kaartjes trekken, kaartjes spelen, beetje plagen en stapjes zetten - klinkt als een eenvoudig familiespelletje.

Die Kutschfahrt zur Teufelsburg Auteurs: Palm & Zach

release: okt 2006

Dit kaartspel voor 3-10 spelers lijkt mij wel iets voor fans van Weerwolven. De spelers zijn lid van twee geheime genootschappen en proberen tijdens het spel te ontdekken wie hun bondgenoten zijn. De spelers hebben een karakterkaart en een beroep (met de bijbehorende speciale vaardigheid). Speelkaarten met voorwerpen gaan tijdens het spel van hand tot hand. Karakters vallen elkaar aan en worden daarbij eventueel ondersteund door medespelers. Als jouw karakter een gevecht wint, krijg je informatie van de verliezer. Deze informatie levert een bijdrage aan het voltooien van de "puzzel". Om het spel te winnen moet jouw geheime genootschap de juiste voorwerpen bezitten, waarvan er minimaal één in jouw bezit is.

Manimals Auteur: Naegele

release: okt 2006

Een kaartspel voor 2-6 kinderen. Dit is in feite een educatief spel, waarmee jonge kinderen iets over de afgebeelde dieren kunnen leren.

Wer Hat's? Auteur: Kommerell

release: okt 2006

Een educatief kaartspel voor 3-5 kinderen, waarbij spelenderwijs taalgevoel en geheugen worden getraind.

Informatie over oudere titels: archief.


Nieuws > Releases > Adlung


Top